Vrachtschip Leeuwarden

Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. In de wijk Zuiderburen werden door het 69-meter lange.


Grote Ossemarkt Zeeppomp Spreuken Grot

17 hours agoEen vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren.

. Leeuwarden Een vrachtschip heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden. In Leeuwarden is een vrachtschip per ongeluk een woonwijk binnengevaren. Dit meldt onder meer de Binnenvaart Krant.

Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. Daar richtte het schip veel schade aanHet ongeluk gebeurde nadat de schipper plotse. Beelden van de schade die het schip heeft aangericht.

Het vrachtschip voer in de vaart tussen het Braksân en Frouwesân tegen. 1 day agoEen vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. Omroep Friesland meldt dat het schip omstreeks 7 uur in moeilijkheden kwam.

De schipper is volgens de eigenaar van vrachtschip Ilse-Marie naar het ziekenhuis gebracht meldt Omroep Friesland. 1 day agoBewoners van de wijk Zuiderburen in Leeuwarden zijn vrijdagochtend opgeschrikt door een vrachtschip in de wijk. In Leeuwarden heeft een vrachtschip een ravage veroorzaakt in een woonwijk.

Een enorme ravage in Leeuwarden. Dit gebeurde aan het Braksân een straat in Zuiderburen. Het schip uit Warten van 69 meter lang en 8 meter breed heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan.

De eigenaar van het schip zegt dat de schipper onwel is geworden. 1 day agoVideo 1050. Etappe 7 - Een.

Volgens Omroep Friesland gaat het om het vrachtschip Ilse-Marie. Met video Een vrachtschip heeft vanochtend flinke schade aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. Het richtte schade aan aan steigers beschoeiing en bootjes.

Het schip heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd. Leeuwarden Een vrachtschip heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden. 1 day agoEen vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren.

Dit gebeurde aan het Braksân een straat in Zuiderburen. Buurtbewoners zijn een uur later opgeschrikt door een enorm kabaal. Toen inwoners van de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen vrijdagochtend de gordijnen opentrokken konden ze hun ogen niet geloven.

In Leeuwarden is een vrachtschip per ongeluk een woonwijk binnengevaren. 15 hours agoEen vrachtschip met de naam Ilse-Marie is vrijdagochtend de Leeuwarder wijk Zuiderburen ingevaren. Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden.

18 hours agoEen vrachtschip is vanmorgen vanaf het Van Harinxmakanaal in Leeuwarden een woonwijk binnengevaren nadat de schipper onwel was geworden. 1 day agoLEEUWARDEN - Vrijdagochtend 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan het Braksân in Leeuwarden. Een bootje dobbert op zijn kop.

Volgens Omroep Friesland kwam het schip vanochtend rond 700 uur in de problemen iets na 800 werden buurtbewoners opgeschrikt door enorme herrie. In Leeuwarden is een vrachtschip per ongeluk een woonwijk binnengevaren. Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden.

Nadat de schipper onwel was geworden richtte een vrachtschip een enorme ravage aan in een woonwijk in Leeuwarden. Het schip uit Warten heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en. Het schip ramde de steigers en broodjes maar.

Een bootje dobbert op zijn kop. Het schip ramde de steigers en broodjes maar. Dit gebeurde aan het Braksân een straat in Zuiderburen.

Een vrachtschip heeft vernielingen aangericht in een woonwijk in Leeuwarden. Pin Van Maris Tiekstra Op Leeuwarden Oude Foto S Foto S Herinneringen Het schip raakte omstreeks zeven uur uit de koers en nam vanaf de Hempenser wielen een bocht veel te vroeg. Steigers en andere boten zijn beschadigd.

De schade is groot maar er vielen geen gewonden. Beelden van de schade die het schip heeft aangericht. Het schip raakte omstreeks zeven uur uit de koers en nam vanaf de Hempenser wielen een bocht veel te.

Het schip uit Warten heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en. Vrachtschip vaart woonwijk binnen en veroorzaakt enorme ravage. In Leeuwarden is een vrachtschip per ongeluk een woonwijk binnengevaren.

Vrachtschip Leeuwarden Friday May 13 2022 Het schip met de naam Ilse-Marie is 70 meter breed en 8 meter breed. Het schip ramde de steigers en broodjes maar. Beelden van de schade die het schip heeft aangericht.

Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. Het schip uit Warten van 69 meter lang en 8 meter breed heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân. Het schip voer langs steigers en bootjes en beschadigde er een groot aantal.

Een bootje dobbert op zijn kop. Het schip heeft daarbij meerdere boten en een steiger geramd. In Leeuwarden is een vrachtschip per ongeluk een woonwijk binnengevaren.

Een enorm vrachtschip vaart do. Volgens Omroep Friesland kwam het schip vanochtend rond 700 uur in de problemen iets na 800 werden buurtbewoners opgeschrikt door enorme herrie. Dat gebeurde nadat de.

Toen ze gingen kijken zagen ze dat er. Beelden van de schade die het schip heeft aangericht. Het vrachtschip de Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven en heeft.

19 hours agoHet vrachtschip Ilse-Marie heeft vrijdagochtend vernielingen aangericht in de Leeuwarder woonwijk Zuiderburen. Het schip raakte allerlei steigers en bootjes die aan de. Etappe 7 - Een serieuze semi-bergrit.

Leeuwarden Een vrachtschip heeft vrijdagochtend een ravage aangericht in de wijk Zuiderburen in Leeuwarden. Steigers en andere boten zijn beschadigd. Het schip met de naam Ilse-Marie is 70 meter breed en 8 meter breed.

Het schip heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân. De schipper zou onwel zijn geraakt. Steigers en andere boten zijn beschadigd.

Verrekte slim plannen en. Het schip uit Warten van 69 meter lang en 8 meter breed heeft meerdere vernielingen aangericht bij steigers en bootjes aan het Braksân. In Leeuwarden is een vrachtschip per ongeluk een woonwijk binnengevaren.

In Leeuwarden is een vrachtschip per ongeluk een woonwijk binnengevaren. Het schip met de naam Ilse-Marie is 70 meter breed en 8 meter breed. In Leeuwarden heeft een vrachtschip een ravage veroorzaakt in een woonwijk.

18 hours agoLEEUWARDEN - Vrijdagochtend 13 mei rond 0700 uur heeft een waterongeval plaatsgevonden aan het Braksân in Leeuwarden. Het vrachtschip de Ilse-Marie nam de verkeerde afslag naar de haven en heeft. Het schip ramde een steiger en meerdere boten.


Diaconessenhuis Kraamafdeling Jpg 865 652 Herinneringen Foto S


Meppel Beste Vriend Gedichten Vriend Gedichten Stad


Maritiem Digitaal Nl Schepen Schilderij Lucht


Pin Op Kon Marine


Grote Ossemarkt Zeeppomp Spreuken Grot


Sluissingel Met Zicht Op De Haagpoortbrug 1930 Met Het Krul Urinoir Die Je Regelmatig Tegen Kwam In Het Centrum Oude Foto S Geschiedenis Foto


Poissons Et Bateau Tesselation Symetrique 72 Escher Art Art Deco Print Artwork


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen


Zuidvliet 1962 Hcl Leeuwarden Schepen Nederland Geschiedenis


Medisch Seborroisch Eczeem Seborroisch Eczeem Eczeem Medisch


Pin Van Maris Tiekstra Op Leeuwarden Oude Foto S Foto S Herinneringen


Grote Ossemarkt Zeeppomp Spreuken Grot


Het Wakend Oog Bij Nacht Plaatsen Om Te Bezoeken Toerisme Plaatsen


Sticker500 Schoon Schepen Nederland Poster


Vrachtschip Zinkende Bij Urk 2008 Schepen Mannenhumor Koopvaardij


Gorredijk Gerard Brons B V Fles Egte Friesche Beerenburg Jenever Kruidenbitter Uit De Distilleerderij Van Gerard Brons B V Gorredijk Fles Drank Gorredijk


Grote Ossemarkt Zeeppomp Spreuken Grot

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel